Thai Yoga – Traditionele Thai-Massage

 

De traditionele Thai Massage, in de Thaise taal ook wel “Nuad Phaen Boran” genoemd, hetgeen zoveel betekent als Oeroude Heilzame Aanraking, is een Massagesoort die al meer dan 2000 jaar succesvol wordt beoefend. Door het op speciale wijze drukken en strekken van de Acupressuur drukpunten en energiebanen wordt een langdurige en diepe lichamelijke ontspanning gerealiseerd. Zo bereikt u in een aangename Thaise atmosfeer dat de dagelijkse stress en spanning worden afgebouwd.

De oeroude traditionele Thai Massage is merkbaar vitaliserend en de lichaamsenergie, het Zen, kan weer vrij door het lichaam vloeien. De doorbloeding van het lichaam wordt ook verbeterd, waardoor de toevoer van zuurstof- en voedingsstoffen naar de organen en weefsels in het lichaam geoptimaliseerd worden. De verdichting van spier- en bindweefsel worden praktisch geheel opgelost waardoor schadelijke afvalstoffen het lichaam weer op een natuurlijke wijze kunnen verlaten.

Het natuurlijke ritme herstelt en het lichaam vindt weer harmonie, blokkades zoals slaapstoornissen, innerlijke onrust, spier verspanningen en zelfs chronische hoofdpijn zullen veelal verdwijnen en het Immuunsysteem van het lichaam wordt effectiever.

Maak gewoon eens een afspraak voor deze 2000 jaar oude en bewezen massage en u zult merken dat u in deze hectische en stressvolle tijden uw innerlijke balans terug kunt vinden.

Onze behandeling: Lichaamsmassage met acupressuur om de gehele musculatuur te versterken, ontlasten en ontspannen van de wervelkolom, het activeren van het Lymfsysteem, het verdiepen van de ademhaling en het activeren van de natuurlijke energie.

Deze massage wordt traditioneel zonder olie uitgevoerd:

60 minuten     €60,00

90 minuten     €85,00

120 minuten   €105,00