Veelgestelde vragen

Om uw massagebehandeling zo succesvol mogelijk te maken en het maximale rendement uit de behandeling te halen vindt u hieronder een aantal aanbevelingen en gedragsregels.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden vindt u via de link onder aan de webpagina’s.

Klantenintakeformulier

Op uw eerste afspraak vragen wij u een intakeformulier in te vullen en te ondertekenen. Op dit formulier worden vragen gesteld over uw gezondheid en eventuele lichamelijke klachten. Uw persoonlijke gegevens zullen zonder uw schriftelijke toestemming nooit met derden worden gedeeld. U kunt het formulier ook thuis alvast downloaden, afdrukken en invullen. Klantenintakeformulier

Hygiëne

Wanneer u een massageafspraak heeft verwachten wij dat u schoon en gedoucht bent, u wordt verzocht zich uit te kleden, uw onderbroek aan te houden en op de tafel plaats te nemen liggend op uw buik. Handdoeken en lakens die gebruikt worden bij de massage worden voor iedere klant door de praktijk beschikbaar gesteld en na iedere klant gewisseld, u heeft dus gegarandeerd schone handdoeken en lakens en hoeft deze dus niet van huis mee te nemen.

Eten

Massage met een volle maag raden wij af, het kan leiden tot misselijkheid en overgeven. Wij raden dan ook aan 1-2 uur voor de massage niet meer te eten.

Communicatie

Een massage heeft de ontspanning ten doel, zet uw telefoon uit, spreek zo min mogelijk en het is niet erg als er een stilte valt. Ieder mens is uniek en reageert anders, mocht u een bepaald deel van de behandeling als pijnlijk of onaangenaam ervaren, dan dient u dit meteen aan de masseuse kenbaar te maken.

Massageolie

Na een massage waar u met olie en/of balsem bent behandeld wordt de olie met vochtige doeken zo veel mogelijk van uw lichaam geveegd. Resterende olie dient nog verder in te trekken in de huid en de spieren, voor een optimaal resultaat dient u de eerste (2) uren na de behandeling niet te douchen. Hoewel massageolie en balsem op kleding geen blijvende vlekken achterlaten is het altijd beter kleding te dragen die “tegen een stootje kan”.

Respect

Ter voorkoming van misverstanden wijzen wij er nadrukkelijk op dat er geen erotische diensten worden verleend. Vragen hiernaar wordt als respectloos en ongepast aangemerkt en kan leiden tot het weigeren of staken van een behandeling.