Kwalificaties

Voor kwaliteit en deskundigheid bent U bij Chanan-chida Traditionele Thai Massage op het juiste adres. Onze belangrijkste missie is het verhogen van uw energie door middel van gespecialiseerde Thaise massagebehandelingen. Uw welzijn staat bij ons voorop.

Chalan Janda

Chalan Janda is een hoog opgeleid massage instructeur, zij is al ruim 15 jaar actief in het vakgebied, dus bent u bij Chanan-chida Traditionele Thai Massage in goede en bekwame handen. Mevrouw Janda heeft opleidingen in Thailand en Duitsland met diploma’s afgerond bij diverse gerenommeerde en hoog aangeschreven instituten en ministeries op het gebied van onder andere Spa Management; het opleiden van masseurs/masseuses; Anatomie en Fysiologie; voeding, kruidenleer en alternatieve genezing; en verschillende andere vakgebieden.

Bijscholing

Bij Chanan-chida zijn kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid onze prioriteit en worden er jaarlijks drie tot vijf weken gereserveerd voor bijscholing, practica, symposia en andere cursussen. Zo blijven wij goed getraind, vaardig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Diploma’s en certificaten

Om een beeld te geven van onze deskundigheid vind u hier een kleine selectie van de certificaten en diploma’s.

1     8

2346

121011

131415

161718

192021

22249

272829

303231-3

33