Thai-Aroma-Olie-Massage

De Thai Aroma Olie massage mag men gerust een unieke massage noemen. Een wellness ervaring met fantastische oliecomposities gaat gepaard met verschillende technieken van de Thai massage. Handen en duimen stimuleren de drukpunten van de energiebanen met acupressuur, vitaliseren de spieren en verbeteren de doorbloeding. Deze lichaamsmassage die op de benen, rug, buik en armen wordt toegepast biedt heerlijke ontspanning, omgeven van heerlijke olie aroma’s.

Traditionele Thai massage is een 2500 jaar oude heelkunst, gebaseerd op zowel de Ayuverdische heelkunde alsook Boeddhistische spirituele heelkunst, de Chinese heelkunst, yoga en op traditionele heelkunst uit het oude Siam. De zogenaamde “Bloodstop” heeft een positieve uitwerking op hart en bloedvaten. De Thai Aroma Olie massage is bijzonder effectief bij het verminderen van spanning en stress, en geeft nieuwe energie. Heeft u deze massage in Thailand al eens gehad, dan bent u voor altijd “verkocht”. De “Bloodstop” heeft een reinigende werking op de bloedvaten.

Deze massage is niet geschikt voor personen met Spataderen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en tijdens de menstruatie.

Onze behandeling: Met de fijnste Etherische olien wordt de spanning in het lichaam op aangename wijze afgebouwd. Totale ontspanning voor lichaam en geest

60 minuten     €55,00

90 minuten     €75,00

120 minuten   €95,00